Roos Pelle                     roos

 

Eind 2011 kreeg ik de diagnose borstkanker. Dat nieuws sloeg in als een bom. In 2005 kreeg onze jongste zoon namelijk ook de diagnose kanker. Ik ging ervan uit dat wij onze portie wel gehad hadden. Terug in de auto, onderweg naar huis, zei ik tegen mijn man ‘We zetten onze schouders eronder’, waarop hij zei ‘Maar eerst jagen we al ons geld er doorheen’. Dat laatste hebben we niet gedaan.

Meteen na de operatie ben ik gaan bewegen. Naar de sportschool, voorzichtig weer hardlopen buiten, samen met een vriendin. Zonder de steun van die vriendin en later een runningtherapeut, zou ik dat trouwens niet gedaan hebben. Zij waren de stok die ik nodig had.

 ‘When life gives you lemons, make some lemonade … !’

Ik weet uit ervaring hoe goed het is om tijdens en na de behandeling van kanker te blijven bewegen. Daarom besloot ik in 2013 de opleiding Runningtherapie te volgen bij Bram Bakker. Aangevuld met de cursus hardloopinstructeur, de opleidingen coachen rondom kanker en sportcoach en mijn eigen ervaring met kanker een goede basis om Lemonade Runningtherapie op te richten. Ik hoop dat ik jou bij kan staan tijdens een moeilijke periode in je leven en kan bijdragen aan een voorspoedig herstel van je conditie.

Naast Lemonade Runningtherapie ben ik redacteur bij Sdu uitgevers Den Haag en vaste medewerker van het tijdschrift ATTENT. Ik ben getrouwd en heb drie studerende zonen en een hond.

 Je kunt mij bereiken door te bellen of een mailtje te sturen.